about me

Tuesday, March 15, 2011



bad dream! very2 bad dream! teruk betul aku mimpi kau thu? kau bukan tahu pun! aku takut gila lepas mimpi tu! kau thu x aku mimpi pasal ape? x tahu kan? nie nak cite nie! aku mimpi yang semua kawan2 aku mati! termasuk family aku sekali! aku rasa keseorangan.. sebab aku x ada sesape lagi nak mintak belas kasihan.. dorang mati sebab stunami and gempa bumi! tu yang dashyat tu! aku tinggal sesorang! then! aku rasa aku x sepatutnya hidup dalam dunia nie! aku keseorangan.. aku cuba bunuh diri! but! aku selamat! aku x tahu nak wat apa lagi! pastu aku kena kacau! aku x tahu sape yang bela benda tu! pastu aku terjaga! last2! aku menangis! i tell my mother about that! my mother said it just mainan tidur jer tu.. itu syaitan yang nak kacau kita! sekarang nie dah okay lar.. doakan untuk aku agar tidak didatangi bad dream lagi! sampai di sini sajer sye mengupdated kan blog.. okay lar.. babai! assalamualaikum! :)