about me

Thursday, April 21, 2011

mane engkau menghilang ?

mana kau menghilang wahai abangku? abang? eeeuukkk! kenapa aku sebut nama tu? urghh! tapi betul jugak.. memang aku kena panggil die macam tu pun. aku lahir bulan 1, die pulak lahir bulan 12.. x ke jauh bezanya tu?  hurmm..whatever lar.. okay2.. kita berbalik pada tajuk kita ya.. (mana boleh hilang tajukkan?) mana kau menghilang? maksudnya.. mana abang nie menghilang? kau thu? kau x thu? aku? aku lagi x thu! -.-"tengok abang ade x kat friends or family.. x de pun! nie yang geram nie! kau block aku ke? nie yang aku pelik nie! where are u my brother? are u delete ur facebook? so weird! i didn't find ur facebook account! this is so2 weird! hurmm..





tgh bengang pon ade nie..cari kat message pun abang x de! x kan abang delete semua friends abg kat facebook tu? aduh!! pening nie! cam ne nie! pening tau nak cari abang nie! dah search kat facebook! x jumpa pun! nie lagi bertambah bengang! nak tegur abang? malu lar.. abang selalu dengan kawan2.. x kan nak pergi  sorang2 kot.. tarik tangan abang? mana boleh! x ada apa2 ikatan pun! mana leh pegang tangan sesuka hati! rasa janggal lak bila nak tanya abang kat sekolah.. kalau kat facebook berani lar.. nak tanya banyak soalan kat abang pun, abg x kesah.. die pun paham napa saya tanya cam tu kan? memang saya takut sangat nak jumpa abang kat sekolah.. nanti orang syak bila saya beruda-duaan dengan abang.. x pasal2 nanti kena panggil dengan cikgu disiplin! dah lar sekolah agama! x tahu malu ke ha? kalau nak tanya pasal benda yang berfaedah x apea jugak.. mesti cikgu paham.. nie x! nak tanya pasal hal peribadi! nak mati ape ngan cikgu? huh! sebaik x pernah terjadi lagi kat sekolah aku tu.. selamat..:) nanti kita try jumpa kawan2.. nanti tanya lar.. harap2 dorang x ada syak wasangka kenapa saya tanya pasal abang.. amin.. :)

Monday, April 18, 2011

slide show !!! - kerjaya samten ! (:






wah!! kami telah menyiapkan satu slide show yang kami buat sendiri! silde show tu bertajuk kerjaya.. banyak kerjaya yang boleh dipilih.. tapi kami pikir baik kami ambil kerjaya sebagai guru jer.. dpt thu semua tu dari cikgu kan? betul x? cikgu berpengalaman.. tanya jer cikgu.. mesti die tahu jawapannya.. x sangka lak kami punya slide show tu menjadi! terima kasih kepada syazana and kakak syazana kerana banyak membantu dalam memproseskan slide show kami tu.. jika anda mahu melihat silde show kami itu, sila pergi ke link yang telah saya sediakan untuk anda.. :)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.136467316420251.26003.100001709493430#!/video/video.php?v=177795815602411&comments&set=t.100001709493430&type=1

terima kasih kerana telah melihat slide show itu.. (untuk yang dah tengok jer..) sila hebohkan video slide show kami ini di facebook tau! and terima kasih lagi saya ucapkan! :)

esok sekolah....










esok sekolah? mlzz nya! tapy.. x per lar..wajib kena pergi sekolah.. kan hari nie cuti! sepatutnya mana ada cuti! disebabkan anugerah pelajar cemerlang lar yang menyebabkan kami semua cuti! aduh! lupa lar! ada kerja sekolah yang belum wat lagi! ish! apa nak jadi ngan aku nie! kerja x siap! asyik nak main internet jer thu! (membebel seorang diri!) teringat pulak kat si dia.. :) rindu pulak rasanya..nak sangat rasanya jumpa die! hurmm.. x per lar! mlzzz lar nak layan perasaan aku nie! ape irg ckp tu! ha! mcm jiwang karat! teruk betul panggilan tu! tapy.. bila x nak pikirkan pasal die.. terlintas pulak dalam ingatan nie wajah die.. rindu nak tgk muka die.. tu semua dah puas! kalau die punya senyuman lagi aku suke! :)apa nak jadi dengan aku nie? harap2 aku x kan ingat pasal die lagi! aku x nak pikir sesape pun! pasal laki? NO WAY! sedar lar sikit wahai atikah! bukan cantik pun muka kau tu! bukan tu jer.. x pandai lagi! ha~! berangan lak si dia tu milik kau! ellow! tu cuma mimpi kau sajer! jangan nak berangan sangat lar! ish2.. teruk2..dah lar! mzzz nak pikir pasal nie lagi! sampai sini jer lar saya menupdated blog.. sekian dari saya.. assalamualaikum.. :)

Thursday, April 14, 2011

12 april 2011















kena unjection HPV! best gila! tapy.. sakit gak lar.. lebih sakit dari dos 1! betul aku kata! ( bagi aku lar.. ) happy tu! wahahaha!! :DD suka lak aku! whatever lar! tunggu 6 bulan jer lagi untuk unjection dos yang ke-3.. lama tu! kenapa x 2 hari jer ? kan senang! x payah susah2 nak kena lagi! mlzz nak tunggu dos yg ke-3 tu! lama sangat! kalau berturut-turut kan best! tapy x per lar.. boleh merasa lagi kejutan elektrik tu! wahahaha! okay lar..nak out.. esok sekolah.. siap ada perhimpunan lagi! kalau lambat habis lar aku! nanti nak cuti 3 hari.. YEYE! happy nya! onn facebook.. bukan wat pe pun.. like status jer thu! nasib lar! okay lar.. sekian dari saya.. assalamualaikum.. :)