about me

Saturday, May 28, 2011

dah abis peperiksaan ! :DD

yes! sudah abis peperiksaan! like it ! ringan beban nie ha! asyik kena bangun awal jer! itu pun sebab nak baca and hafal buku! nak dpt yg terbaek lar katakan. (terbaek konon!) sekarang dalam percutian. hurmm. x thu nak wat ape..nak gi keluar, jalan2 ? x de kawan.. hate it! semua kawan aku pergi balik kampung.. pergi bercuti! aku ? berkurung kat rumah.. -.-" aku sebenarnya pon balik kampung gak..rumah nenek (sebelah ayah) dekat jer.. boleh ke hulu ke hilir.. nak thu dekat mana ? dekat sebelah jer.. -.-" boleh naik gila cam nie kan ? urghh! -.-a' bila abis cuti sekolah nie.. aku nak jumpa kawan2 aku yg aku syg tu.. rindu kat dorang.. :) tapy.. aku terlupa satu benda.. keputusan peperiksaan pertengahan tahun! arhh! nak mati aku rase! x ready lagi nie! cam ne? korang dah ready? time peperiksaan, naik pening aku nak jwp ape.. lagi2 bile kakak aku kate yg makbapak dtg untuk ambik keputusan! mak ai! tkut aku doh! nak mati rasenye!ade ke patut die bagithu aku semalam? naik cuak aku.. mak aku dgr pun x percaya.. mak aku tanya.. ye ke? kakak aku kata ya lar..pergh! nak naik pengsan aku.. sebaik kat umah.. kalau kat tempat lain cam ne? perghh! wat malu jer..korang agak markah aku teruk tak? korang tak thu pun.. cikgu jer yg thu.. kena lar tunggu saatnya. baru thu..doakan tau kita dpt lulus semua.. harap2 gitu lar..amin.. :)

Monday, May 23, 2011

x sabar nak habis peperiksaan

hari nie aku nak wat new post kat blog! dah lama x post kan? kawan aku pun dah bising! mlzzz nak dgr wo! kalau die memekak, sakit telinga wo! okay2.. kita stop cerita pasal nie.. sekarang aku nak cerita pasal aku nak cuti! aku mahu cuti! aku mahu cuti! aku mahu cuti! x nak periksa! x nak periksa! x nak periksa! cepat lar habis! cepat lar habis! cepat lar habis! HAHA!:DD aku dah gila~! aku sebenarnya tengah pening kepala nie! tengah marah dekat peperiksaan pun ada gak! HAHA!:DD aku marah sebab aku x leh bukak internet! lebih kurang 2 minggu lar x leh bukak.. HATE IT! hari nie pun aku bukak senytap2 jer. HEHE.. :DD aku x sabar nak nantikan cuti 2 minggu tu! LIKE IT! wait for me okay! time cuti tu aku nak bukak facebook 24 jam! suke aku!:DD tapy.. boleh ke? itu soalnya! urghh! susah2! x thu lar nak wat cam ne.. like this lar..mula2 gembira nak mati!(sampai nak mati dah.. -.-")

















pastu keliru,sedih,confused!









susah lar cam nie! arhh! nasib lar! tunggu jer lar hari yang aku nantikan tu! baru thu ape yang terjadi..betul x? (kalau x senyap!) anyway.. aku x nak terlepas kata sesuatu kat korang.. HAPPY HOLIDAY! to all my friend and my followers!klau ada pergi mana2 ker.. melancong ker.. mana2 jer lar.. jgn lupe bawak cenderamata untuk saya ya! (macam lar korang nak bagi..-.-") rajin2 kanlah diri tu wat sesuatu kat rumah.. tolong memasak ker.. mengemas rumah ker.. ape2 jer lar.. janji masa x terbuang macam saya lakukan sekarang! betul x? ( kalau x betul sudah.. )okay lar.. bye semua.. assalamualaikum.. :)