about me

Friday, July 15, 2011

IKBN,DUSUN TUA

sebenarnya dah lama dah buat hari sukan kat IKBN,DUSUN TUA. just mlzzz nak buat blog jer.. ha! nak berkongsi jugak apa yang berlaku kat IKBN,DUSUN TUA tu.. kat sana memang happening gile lar! suke2! x best lar an.. dapat masuk BA8, tapy kalah.. huh! x suke yg tu! nak wat cam ne kan? x de rezeki.. x per lar.. ana redha jer.. kat sane, perbarisan memang hebat.. SALMAN AL-FARISI x buat persiapan dengan rapi! aiyo! kalah lar! tapy x per.. tahniah ABU UBAIDAH!hebat betul persembahan dorang! rapi betul dorang wat! jelaous SALMAN tau! xper2.. tahun depan insyaAllah klau ade rezeki, SALMAN cuba mendapat juara pulak! jangan risau yer SALMAN! tahun depan ade peluang! dekat sane.. macam-macam berlaku.. HAPPY kepalang aku dibuatnya! aku kat sana pun bukan buat ape sangat.. cuma ambik gambar jer.. aku ambik gambar orang.. tapy lupa nak ambik gambar sendiri! -.-" bila balik tu, kepalang marah nya aku kat diri aku nie ha! sampai terlupa langsung nak ambik pic sendiri! huh! kusut kepala dibuatnya! sekarang nak tunjuk bape gambar kawan-kawan kat sana.. sikit jer nak tunjuk! HEHE.. :)















ini irfaniy dengan thaqifah.. time nie kat khemah SALMAN AL-FARISI..

 













ini nabila hasro dengan sape tah.. x ingat..














ini thiqah dengan nik.. dorang bestie friend for me! lagi sorang x de.. die balik awal.. 


sampai di sini jer lar blog untuk kali nie.. dah x larat dah nak layan blog nie.. so.. bye2.. :)