about me

Monday, November 28, 2011

cuti3 !!! XD

so, like u see the title, saya ngan family tgh bercuti ! but, cuti sekolah jer.. my parents still in working.. -_- cuti nie, kami tidak pergi mane2.. yeah.. like i said, my parents in working.. so, no holidays for my family.. so bored, right ? my dad says, in december, that we [ me and my siblings ] will holidays at my mother village ! korang thu ke kat mane ? x thu kan ? meh aku bgithu ! :D

MY VILLAGE :

1. at taman shah jaya,selangor.  [ sebelah rumah jer.. -_- ]
2. at kuala ibai, terengganu.

no.1 is my father's village.. and no.2 mother's village..so, u all know where i will go right ? surely kat kuala ibai, terengganu ! klau pi kat taman shah jaya, selangor, everyday we can go there.. :D but, is it okay if we [ me and my siblings ] go there without parents ? i think, it okay.. coz, kami akan naik bas semase hendak balik kampung ! >.< lagipun, ape yg nak dirisaukan, kan ? lagipun, pak long ade, so, i don't care about it.. but, i do care if i can't onn9 everyday at there ! i don't like it ! but, what can i do, right ? and one thing ! sape nak masak kat sane nanti ? ad0oii.. -_- susah ah mcm nie ! mak aku kate, suruh pak su  aku yg masak.. pak su memasak ? that's weird.. o.O mak aku kate, die jaguh memasak ! cehhh ! :D bangga aku dpt pak su yg boleh memasak ! boleh jadi chef nie ! ahakahak ! XD [ mcm lar pak su aku nak. -_- ] forget to tell something..pak su aku masih single.. hehehe.. :D tapi an, x penat ke pak su ? ye lar, lepas keje, pastu kene masak untuk kiteorg ? baik buat sendiri jer.. had0oiii.. -_- kene buat sendiri lar nampak nyer.. -_- but, bahan-bahan memasak nak dpt dari mane ? pelik2.. sape nak bgi atok makan ? sape2 ? ad0oii.. -_- bnyk soal btol ah aku nie ! dah2 ! aku stop sampai sini jer ! x nak sambung2 dah ! panjang dah nie ! korang larat ke bace ? mesti korang pikir aku nie bnyk songeh, kan ? nak wat mcm mane ? that me, right ? so.. Bye2 ! Assalamualaikum ! [ jawap tau ! ;) ]