about me

Tuesday, February 7, 2012

demam. :'(

Assalamualaikum ! hye kamu semua ! 


maaf sebab dah lame x post kat blog.. boring kan tgk post yg same ? hehehe.. :D seperti tajuk kite hri nie.. cehh !! hahaha.. XD tgk tajuk tuh ! dah thu kan ? DEMAM ? ye ! itu lar tajuk kite hari nie ! saya demam ! saya agak merungut jugak.. sebab saya mmg jarang sekali dpt penyakit.. hehehe.. :D tiba2 demam mmg agak mengejutkan.. tapi, x per lar.. redha je lar kan ? Alhamdulillah lar dpt penyakit nie.. itu tanda Allah mengingati saya.. :) hehehe.. :D okay2.. korang tgh buat ape ? mesti lar sekolah kan ? ape punye soalan lar Tikah nie.. ish3.. ==" hahaha.. semua org sekolah, saya ? x sekolah.. huhuhu.. :'( masih sakit lagi.. mane boleh pi sekolah an ? saya x nak pi klinik ! =P hahaha.. mls lar nak masuk klinik.. sebab ape ? x suke makan ubat ! menyampah btol ngan ubat nie ! setiap mase kene makan ! ye ke setiap mase ? o.O hahaha.. ape2 je lar.. dah x thu dah nak ckp ape.. bnyk melalut jer sye nie. hish.. ==" maklum lah.. demam, pening pale .. lagi tambah melalut ! ade org kate, suruh saya tido, saya x nak tido !! sebab ape ? sebab, klau tido pun, bile bangun, masih lagi pening kepale bukan ? maybe akan menjadi lebih teruk pening kepale nya ? had0oii.. ==" nie lar sye x suke nie.. hahaha.. dah merapu dah.. whatever lar.. bye2 semua.. Assalamualaikum.. and thanks sebab rajin jenguk blog sye ! =P hehehe.. :D