about me

Friday, March 23, 2012

merentas desa.. :)

hye semua ! Assalamualaikum ! ape kabak ? sihat ka ? ha !!! seperti yg kamu semua lihat pade tajuk kite pade kali nie.. ye ! btol tu ! merentas desa ! kali nie, kite fokuskan pade satu firqah saje ! iaitu, firqah SALMAN AL- FARISI!! sorry ler ye.. kite xde pic lagi.. kihkihkih.. :3 x ambik gambar pun lari tadi.. penat lor.. kakiku sakit.. huhuhu.. tapi, x per.. kite dah bgi markah firqah yg tinggi jugak lah.. kite dapat no.21 ! hehehe.. syok gile ! ye lah.. lawan ngan FORM2 ngan FORM3 ! sape yg x syok an ? FORM1 tadi pun bnyk lagi yg x habis.. bangga ah sikit kan ? walaupun x dapat nombor sehebat izzah nurhana, nur sabrina,nur sabrina .. x lah sehebat mereka an ? so, x per.. janji kite rase kite yg terbaik ! huhuhu..  tadi kan, kite chat ngan SHAHRUL AIMAN.. tanya lah die dpt no bape kan ? die kan sape firqah ngan kite.. kite kenalah tanye.. ;) die kate, die dapat no.25.. tapi, x tahu betul ke tak.. but, not bad kan ?kire okay lah tuh.. daripada tahun lepas ? suck gile beb ! aku x lari pun mcm tadi.. tahun lepas x semangat langsung.. --" mmg teruk gile ah.. sampai2 je.. kene masuk dewan.. pastu tahu yg dapat hadiah. itu semua tahun lepas.. tahun nie.. x masuk pun kat dewan.. -.- kite x larat lah.. :( tadi kaki tibe2 kejang.. pastu pening pale.. so, PBSM, orangnya, Ainil humaira ! rajin die tolong saya ! thanks kamu ! ;) hahahaha.. tah pape tah aku nie.. mmg dah tugas die.. die kena lah bantu aku.. -.- so, ini je lah post kite tuk tajuk kali nie.. hihihi.. :) klau ade pape berita lagi yg kite nka kongsi, kite kongsi k.. Assalamualaikum.. doakan kte success dunia akhirat okey ? AMIN !! :D

Thursday, March 22, 2012

RoaD- Run ! :D

nie die AJK form 2 untuk tahun...............
kihkihkih.. :3
hye kamu semua ! esok ade road run tau ! x sabar nie ! kahkahkah !! kite nie, nak naikkan semangat salman al -farisi !! sedih tau ! tibe2 je firqah kite nie turun sampai ke bawah.. mmg x disangka.. :'( tapi, x per.. kite nak buat sehabis mungkin esok ! klau nak sakit lepas habis road-run tu pun x pe.. eden dah x kesah.. janji eden nak dpt nombor dan markah yg tinggi untuk salman al - farisi !! yeah ! gud luck tikah ! kihkihkh.. :3 kite ckp sorang2 lah.. tibe2 je semangat gile nak buat blog hri nie.. kihkihkih.. :3 dok pe.. lagipun, kite dah lame x buat post kat sini.. what ever is it.. im still proud to be in firqah salman al - farisi !! yeah !!

Contest "OHSEMM BLACK"

hai semua ! Assalamualaikum !! nie ! kite nak cite sikit nie ! kite nie ade masuk Contest "OHSEMM BLACK" http://eycha888.blogspot.com/ kita nak masuk nie ! kite perlukan pertolongan korang.. boleh x ? kite nak korang like pic tuh.. can you ? kihkihkih.. :3 itu je lah sebenarnya ape yg kite nak tulis.. hehehe.. jap yer.. kite nak tunjuk gambar..


nie gambar nye.. tapi, x thu lah klau EE tuh boleh terima ke tak.. :\
 

Thursday, March 15, 2012

cuti penggal pertama........... :'D

hye ! Assalamualaikum !! ape khabak semua ? sihat bukan ? hahaha.. XD ape tah aku nie.. ckp sorang2.. ish3.. ape2 pun, saya mintak maaf lah yer.. kat blog saya nie x de ape yg best pun.. -_______- post pun mmg jarang gile lah ! maaf yer ! mmg jarang bukak blog.. so, cuti nie mmg x de ape2 aktiviti.. x terpikir pun.. cuti nie x pi mane2 pun.. duk umah jer.. jaga kucing.. ibu kerja.. hurmm.. so, ape lagi ? menelaah internet lah ! hahaha.. XD best gile !! tapi, bukan sepenuhnya aku gune.. aku suku jer.. kakak aku 3/4 kot. -.- melebih btol die nie ! x sedar pe die tuh pekse besar thun nie ? PMR tuh ! mmg x dgr ckp.. sih3.. --" hahaha.. same je kite ye kak ! tapi, die melebih sgt tuh.. sampai adik aku terpinggir.. sian die.. --" so, nothing to say.. okay. byeee !! Assalamualaikum ! hope you have a great time time holiday ! :)