about me

Tuesday, April 10, 2012

HeyHoyy !! :D

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Assalamualaikum semua.. heee.. maaf dah lame x buat post. sibuk kebelakangan nie.. hari ni saya cuti.. hahaha.. teruk kan saya ? alah.. sebab hujan lebat.. lagipun, buku x kemas, kakak sakit, so what ? x yah gi sekolah lah jawap nya ! =P esok cuti kan ? 2 cuti dah kumpul ! >.< hahaha.. kidding je lah ! =P haaaaaaa.. bile cuti nie kan, x best pulak.. sebab ape ? sebab x de bende nak buat.. -,- layan kucing je lah kerja aku ! =P haaaaaaaaaaa... bile dipikirkan balik, bile cuti nie, kerja akan bnyk bertimbun.. -,- hahaha.. dah pernah kene dah.. so, mmg first2 tuh x tahan ah.. tapi, hri nie x thu ah pulak kerja sekolah ape yg kene buat.. -,- and paling aku x suke nye, hri nie ade tasmik al-quran, and aku x dtg !!! hate it ! aku nak hafal lah.. -,- tapi, x pe ah.. x de rezeki. nanti hafal ah.. kat kawan kan boleh ? ;) tapi....... kesian kat thiqah.. bukun tulis quran die ade kat aku.. mampus.. T_T haaaaaaaaaaaaa.. maaf thiqah ! seribu kali maaf ! x sangka x dpt dtg hri nie !! im sorry !! >.< tanpa dijangka ! had0oii.. esok cuti.. sempena ape tah.. x ingat.. -,- hri nie x dtg, esok pun semua x dtg, and lusa baru leh jumpe si 'dia'. heish.. rase geram pulak x dtg secara tibe2 nie !! GRR !! x pe ah.. dah Takdir kan ? heish.. Atikah, redha lah wahai hamba Allah yang Seorang ini ! sabar je lah ! okay2.. ini je untuk today.. x leh panjang2.. bnyk mase dah diambil untuk updated ini punye blog.. okay lah.. bye2.. Assalamualaikum. :')