about me

Friday, May 25, 2012

Sorry :(

hye semua ! Assalamualaikum ! sorry x updated blog ! terlampaulah had mase nak updated.. sorry sesangat ! >.< ape2 pun, kite story2 lah sikit okay ape yg terjadi pada eden nie,, :) 

okay, firstly, saya nak cerita kat awak2 semua yg tgh read my post nie, yg saya telah pun menamatkan Peperiksaan Pertengahan Tahun .. Alhamdullilah.. Tapi, saya takutlah awak... mesti awak2 semua nie pelik kenapa saya ckp mcm nie kan ? Awak2, saya takut keputusan saya lah awak.. :( Tu yang membuatkan Cuti Penggal Kedua nie x syok.. Lagipun, cuti nie agak x syok, kerana saya x pergi mane2.. sebab adik Sekolah  dia tu... sis pulak sebuk kena pi kat Rumah Kawan2 dia.. Banyak sangat kerja sekolah yang cikgu beri kat sis saya.. ye lah.. 'haruslah' kan ? sis kan tahun nie Penilaian Menengah Rendah (PMR), tahun depan saya pulak kan ? huhuhu.. x per... redha jep.. Tahun depan kan Last PMR kan ? So, x pe.. bertuah lah kirenya tu kan ? boleh lah saya pindah sekolah ! hehehe.. :D pelik kan ? Kenapa saya perlu pindah sekolah ? Kenapa3 ? Perlu ke ? haaaaaaaaa... Banyak betul question nye.. hehehe..  x per.. bende tu saya rahsiakan.. hanya saya yang mengetahui nye.. hehehe.. :D 

So, cuti nie, ape saya nak buat ek ? benda yang selalu saya buat antaranya :

1. Guna internet berjam-jam ( sentiasa akan menggunakan nya kerana adik and sis buzy )
2. bangun lambat ( tidur lambat, bangun pun lambat ah ! )
3. main dengan kucing ( x de kerja punya pasal.. -,- )
4. tolong ibu kat rumah ( insyaAllah klau x malas.. -,- )
5. sentiasa muram ( x de kawan nak layan )
6. sentiase boring ( x de plan langsung cuti nie )
7. sedih ( kawan tiada bersama susah dan senang )


itu je lah antaranya.. hehehe.. :D sunggguh.. sedih sangat nampak senarai yang x seberapa elok tu.. -,- saya di sini hendak mengatakan bahawa, saya mungkin akan lebihkan buku, (mungkin ? ) sebab cikgu kate, ' Cuti sekolah x bermakna Buku sekolah pun cuti.. so, insyaAllah saya akan follow ape yg cikgu cakap.. Ow2 !! Lupa nak cakap something ! Sekolah saya, SAM Hulu Langat telah menyambut SAMBUTAN HARI GURU sebanyak 2 kali !! hohoho !! firstly pada tarikh hari guru iaitu 16 Mei 2012 and secondly pada hari nie, 25 Mei 2012 ( jumaat ) haaaa... best kan ? Sekolah Aku ada, Sekolah Kau ada ?? hehehe.. :D sorry.. just joke.. ape2 pun, Selamat Hari Guru buat semua tenaga pengajar di semua sekolah dan di rumah jugak.. semoga kami akan lebih menghargai cikgu.. insyaAllah.. :') 

Okay lah, sekian dari saya buat hari nie, Assalamualaikum.. :)