about me

Tuesday, December 31, 2013

Bye 2013. Hye 2014 .

Assalamualaikum. Hai. Sihat? Hari nie last day of 2013. So, how's your day? Haha. Terspeaking lebih pulak. Hm. Hari nie tak la berapa bagus. Entah knape. Haih. Mood mmg tak brape elok. Walaupun dah beramah mesra with my siblings petang tadi and kluar jalan2 di taman perumahan with my cousin lelaki sorang tu... Haih. Entah la. Hari yg susah nak senyum.

Sblum berjalan-jalan with my cousin tu, Ika duduk je lepak kat depan rumah. Tenung langit. Termenung lama. Nenek menegur. Haha. Segannya lahai. Semua nmpk Ika termenung. Hadoi --' oh, bru teringat. Semalam maybe kali terakhir dlm 2013 nie tido rumah nenek. Haha. Rindu sbnrnya. Hm. Haaa. Nenek bgi duit semalam. Haha. Mula2 pelik. Dah knape nenek bgi? Rupa2 nya untuk result tu. Tergelak ika. Dah la result tak membanggakan. Belajar pun malas. Bleh ke terima duit tu? Nenek just ckp tu untuk blanja sklh. Kira okey la tu Ika dpt sbb ada A katanya. Tak de la teruk mana. Nenek kata blajar rajin2. Banggakan mak ayah. Hm. In shaa Allah nek. Sayang nenek! Haih. Rasa nak nangis pulak. Haha. Terharu...

Hari nie pun terharu kat cousin sorang tu sanggup teman Ika pi round satu taman perumahan nie ha. Hahaha. Sabor je la. Sbgai balasan Ika belanja aiskrim and roti apa tah dia beli tadi. Janji dia bahagia. Haha. Skrg pun... Menonton television sorang2. Yg lain tgk cite korea. Entah knape tak de mood pulak nak join dorang. Haih. Skrg pun makan kuaci. Haha. 3 plastik tu aku balun sorang2. Sakit tekak tak thuu.. Dah la demam tak baik lagi. Haha. Congrats to me! Hehe.

Sayu rasanya nak tinggalkan tahun 2013 nie. Bnyk sgt kenangan untuk tahun nie. Walaupun bnyk pahit dri yg manis.... Tetap bersyukur dpt menghabiskan tahun nie dgn sempurna. Yg pahit tu la yg bnyk bgi pengajaran dan kekuatan untuk trus menempuh pelbagai dugaan yg mendatang in shaa Allah. Thanks for everything. :')

Itu je la dri Ika untuk thun nie. 2013. Hm. Have a nice day all. Be happy. Keep smiling. May Allah bless and ease everything in shaa Allah. Remember... Allah is always with us. Believe in HIM always, k? :') Assalamualaikum. . . .

Sunday, December 29, 2013

Mengamuk tak sudah

Assalamualaikum. Hai. Sihat? Pelik? Tgk tajuk tu hm? Yaa. Mood hari nie mengamuk je. Knape? Semua carik pasal. Yeayyyy! Lol.

Hari nie... Sakit sgt la terasa. Haiyo. Benci ah. Haih. Tapi best la hari nie. Gi kluar shopping again! Hahaha. Jgn kamu pikir aku shopping baju dan barang perempuan suka shopping tu. Enggak sama sekali. Shopping makanan~ hahaha. Best thu shopping makan?! Tension je crik makanan. Makanan nie kira membantu jugak la dpt kehidupan seharian. Hahaha. Klau lapar mesti ler carik makanan kan? Eheee. Ika pencinta setia makanan! Hahaha. No diet-diet maa. Walaupun asyik complain dah gemuk la, apa la.. Tapi makanan jugak dicari nya. Hehe.

Gi shopping nie pun kira lepas tension jugak la. Sbb makanan dulu kena sambar dan ditelan smpai hbis! Nexus waaa. Huhu. Makanan wa dorang makan. Eeeee. Tak tinggalkan satu pun! Geram gilaaa. Tu yg tebus blik beli hri nie. Hahaha. Best gilaaa. Lagi2 bab makanan. Memang wa tarik je la apa yg wa rasa menarik. Hehe. Ibu tak marah pun sbb ... Hahaha. Ibu pun kena marah dgn aku. Kesian tak di situ? Haha. Bukan kurang ajar or apa. Haha. Sape sruh ambik makanan wa pastu dah la tu, habiskan! Eeee. Mane wa tak mengamuk?!?! Padan muka semua kena marah. Hahahaha.

Tadi dpt telan coolblog. Haha. Semua jeles sbb aku yg pi beli dulu. Tinggalkan dorang membeli-belah. Hahaha. Bising jugak ibu sbb dia tak bgi sgt kiteorg minum air coolblog tu. Sejuk. Hahaha. Tapi dia minum jugak. Haha. Tah pape -_- bergmbr hri nie pun bleh tahan tak ingat dunia jugak. Haha. Tadi beli makanan.. Pergh. Tak thu la stok tu untuk brape lama. Hahaha. Kami kaki melantak. So tak thu la bleh tahan brape lama.... Hahaha.

Okay. Smpai sini je la kot. Rasanya ayat semua merapu merepek je. Haha. Take care. May Allah bless you. Assalamualaikum :)

Friday, December 27, 2013

Today c:

Assalamualaikum. Haii. Seperti biasa.. Sihat? Jika tidak sila makan ubat, jaga pemakanan dan kesihatan dan rehat dengan secukupnya okey? :) hari nie.. Alhamdulillah okey la.. Walaupun mood agak down sikit. Heh. Tapi tak pe. Skrg rasanya dah okey dah. Haha.

Alhamdulillah, hari nie.. Calling2 dgn Mimi. Ingat tak mimi tu sape? Haha. Korang entah bce entah tidak post lama2 tu. Hm. Ika ckp mcm korang tu pembaca setia pulak. Hahaha. Mimi yg akak MAMA AVATAR tuu. Haa. Pepagi buta kiteorg dah calling2. Actually start semalam. Nak dekat pkul 11 la start. Smpai la pkul 4 lebih nak msuk pkul 5. Hoho. Lama kann?! Hahaha. Tapi tu la. Tetiba spoil pulak mood pkul 4 lebih uh. Sakit hati tak pyh kata la. Tu yg stop calling tu. Geram punya pasal, lepas subuh trus tido. Lama gak tido. 6 jam lebih? Lama la tu kan? Hahaha.

Pastu stres terasa tau. Geram lagi. Petang tu trus kluar. Haha. Bukan gi mana2 pun. Berjalan-jalan di taman perumahan je pun. Tapi tu la. Adik sepupu semua sebuk nak ikut berjalan skali. Haaa. Pelik sbnrnya entah mcm mane dorang thu Ika ada phone bru tah. Rasanya Ika tak pernah umum kan pun. Lol. Haha. Ckp mcm kita nie sape je nak umum2 kan bagai. Lol. Hehe. Sepupu tu tak perlu tahu kot rasanya sbb dorang kecik lagi. Kan? Hee. Ohh, kitaorg bergmbr sakan! Hahaha.

Malam nie pulak.. Alhamdulillah hm dia tetiba tegur. Haha. Actually happy gila kot. Yalaa, rindu. Haha. Rasa mcm risau pulak. Tahun depan dah nak msuk form 4. Haiyoo. Dah tua kita nie rupanya. Haha --' lagipun.. Ramai yg nak pindah. Haih. Humairah, Ainil .. Dah mula dah buat ayat sedih dorang tu. Petang tadi tetiba Ainil tegur. Ckp psl dah tak jumpa dah... Haih. Mmg sayu je rasa ha. Rasa menyesal pulak tak buat kenangan bebnyk. Haih. Nak menyesal pun tak guna dah. Benda dah jadi. Lagipun tahun nie la antara tahun yg paling bnyk ponteng sklh. Ya Allah. Dah la pmr. Hahahaha. Mmg tak sedar diri sungguh --' tapi tak pe la. Get ready for 2014! Pelajaran form 4, I'm coming! Hahaha. Harap2 dpt tangkap semua yg dipelajari. Amin! Hee c:

Okay. Itu je la kot rasanya. Haha. Take care. May Allah bless you. Have a nice day! :)

Edit by my sis :)

Edit by me :)

Ni la ayat Ainil tu. Hm.

With my cousin, Farah :)

Wednesday, December 25, 2013

26 December 2013

Asssalamualaikum. Haii. Sihat? Moga di bawah perlindungan Allah sentiasa. Amin! Hee. Hari nie.. 26 Disember 2012, gi sklh tlg cikgu Sarina sikit2 psl PS. Hoho. Lupa pulak nak ambik gmbr ps. Makin cantik. Dah tak mcm dulu. Dah di tambah baikkan. Hee. Tadi ada senior skali. Afiq namanya. Dia pengawas. Entah mcm mane bleh sesat kat ps tu. Hahaha. Gurau je. Dia dtg nak membantu. Hee. Thanks to him. Haha.

Akhirnyaaa. Dpt jugak ambik gmbr dgn Iman! Dulu susah bebenor nak ambik gmbr dgn dia -_- nak dibuat kenangan pun dia dok mau. Eee. Goram den! Sebaik ambik gmbr. Haha. Rindu sbnrnya. Haih. Ramai sgt khabar angin yg nak pindah. Haiyoo. Takut wo 98 federation berpecah. Tapi itu la hakikatnya. Akan. Again. AKAN. Hm.

Oh. Tadi jumpa Naseha kat samten. Hahaha. Adiknya bakal junior kita woo. Disuruhnya aku nie buli adik dia tu. Katanya adik dia tu degil yg amat. Entah btol entah tidak. Hahaha. Tak sangka jumpa. Haih. Rindu semua org. Rindu kenangan lama. Hm. 

Sedar tak sedar... Dah nak msuk form 4 dah aku. Haha. Cepatnya masa berlalu. Tapi tinggi tak naik2 jugak. Pelik nie. Berat naik mendadak. Tgk gmbr tu ha. Chubby enn? Haha. Thu comel :p okey.. Hm.

Actually kan.. Rindu dia. Tapi dia bukan rindu kita pun. Haha. Haih. Take care dear. Okay la. Smpai sini je la rasanya. Panjang dah tu Ika berceloteh. Haha. May Allah bless you. Have a nice day! :) Assalamualaikum..
Nie gmbr time kat sklh . Hee :) 

Nie gmbr 98 federation :')

Nie gmbr dgn Naseha tadi. :)

'Stay strong' easy to say. Hard to do.

Assalamualaikum. Haii. Apa khabar? Sihat? Hee.. Moga sihat selalu yokk. ;) Actually hari nie saje nak post kat blog nie. Dulu kan berhabuk je. Ya lah bukan slalu dpt guna lappy lagipun pmr lagi. Skrg Alhamdulillah.. In shaa Allah dpt post selalu sbb dah download dkt phone. Hee.. Tak de la bnyk benda nak di story nya.. Just ... Benda apa yg jadi hari nie. Hee :)

Actually semalam tak dpt nak tido. Haih. Entah kenapa jgn ditanya. Diri sendiri pun pelik nie. Haih. Last2 lepas subuh dlm pkul 8 lebih bru tido lepas ditanya dan dipaksa ibu bnyk kali. Err.. --'

Petang pulak tetibe dpt mesej dri Athiqah.. Dan tetibe je call. First sekali yg dia mulakan adalah ketawa. Pelik wo tetibe je ketawa. Rupanya ringtone lagu birthday. Entah mcm mane bunyi nya tak tahu ler diri nie. Hahaha. Terkejut jugak sbnrnya. Bru tahu xD

Tujuan Athiqah tu call just nak ckp psl dia rindu.. Haha. Rindu sbb dia belek kenangan lama dgn kiteorg. Mesti tertnye-tnye sape la 'kiteorg' tu ya? Hee. Kami ada 4 orang iaitu :-


-Nur Atikah (Ika)
-Athiqah
-Nur Sabrina (Ina) 
-Nik Sarah Aqilah


Dulu kami rapat. Sangat. Actually dulu Ika kenal Athiqah je. Yg Athiqah pulak kenal Ina dan Ina pulak kenal Nik. So, kiteorg bergabung. Jadilah berempat. Hahaha. Rindu la zaman form 1 dulu. Hm :) tapi kiteorg dah tak mcm dulu dah. Athiqah dah pindah.. Nik budak pandai so kelas depan la. Hee. Ina ada dah kwn nya. Iman. Hee :)

Athiqah ingatkan blik kenangan lama... Ya Allah. Rindu yg amat! Tapi yg paling malunya... Surat. Haha. Dia bce surat yg dulu Ika bgi kat dia. Segan pun ada sbb tu luahan hati. Hahaha. Dan surat yg Ika bgi kat dia sblum dia pindah ke Terengganu tu.. Hm. Dia kata dia terasa sikit dgn ayat Ika tu. Dah buat dgn berperasaan kan? Hahaha. Hm :)

Setakat nie tu je la. Hahaha. Thank to Mimie aka MAMA AVATAR teman aku semalam. Bermesej smpai tido wo. Hahaha. Thank you :)


Whatever it is, you always in my mind. ALAIZAZ :)

Tuesday, December 24, 2013

Hello!

Assalamualaikum! Haiii. dah lama tak post kat blog nie. sob sob. kesian blog sorang2 ya? hm... semua apa khabar? sihat? cehh. tnye mcm ada je yg sudi check blog kita. hm :( hahahaha. mood menggila. maaf. hehehe. di sini Ika bnyk benda sgt nak cite kat korang! bnykkkk sgt!! maklumlah dah lama tak post. hehehe. okay. kita mulakan bercerita okey? heee~

first story, Ika minta maaf sgt2 dah lama tak post apa2 kat blog nie. maklum la busy sikit. thun nie kan pmr. hehehe. so... result pmr? Alhamdulillah dah dpt. bersyukur dpt result yg ada jugak la A nya. hahaha. Ika tak de la study mana untuk pmr nie. heh. tapi, Alhamdulillah. :)

second? Ika sedih... sbb ramai kawan2 nak pindah. ada yg bgithu pindah mengejut. serius terkejut gila!! rasa nak nangis je. dah la jumpa kejap je. sob sob :'(( itu pun last jumpa time ambik result. uhuuu :'(( hm...

third.. semalam birthday Ika! Alhamdulillah dah masuk 15 tahun :) hahahaha. bru 15. tapi tak pe. even lahir lambat dpt jugak masuk umurnya. dan paling penting! tak kena baling tepung or whatever dri kwn2! hahahaha. selamattt xD semalam... best sambut. ingatkan tk smbut. sbb awal2 lagi rasa cam tk de harapan je nak sambut... tapi tu la. Alhamdulillah sambut :) tak de meriah mana. tapi bleh laa. sambut dengan keluarga kembangan. heee. terus terang Ika ckp.... birthday kali nie yg sangat2 terasa happy, meriah, sedih, kecewa, penuh kejutan dan cuba untuk menerima segalanya. dalam satu hari tu bnyk terjadi. bnyk kali menyentapkan diri ini. hanya Allah je yg tahu apa perasaan Ika time tu... dapat present la, dpt duit la, dpt wish la. Alhamdulillah :') tapi kan... nangis time birthday nie la paling Ika tak sangka. smpai terhenjut-henjut. time solat maghrib... ya Allah. terkejut yg amat! hm. 

tahun nie bnyk suka dan duka nya. sedar tak sedar.. dah nak dekat sekolah dan datangnya tahun 2014. betapa sekejapnya masa berlalu. oh ya, jom kita tgk gmbr2 yg terjadi time Ika dah lama tak post kat blog nie. hehehe :)


this for my birthday :)


this from my friend, humairah :)

 try really hard to smile :')


 nie mak cik belanja gi main bowling kat mines. hahahaha :pp

 the last one. gmbr time kecik. satu2 nya gmbr aku tersenyum. hahahaha

 new phone. buy it today. thanks to my auntie and my family :)

okay. that's all for today. may Allah bless you. always. keep smiling and keep calm :) Assalamualaikum.



Friday, June 21, 2013

sekian lama menunggu ~

Assalamualaikum. Hye. sorry dah lame x update blog. sangatlah busy. thun nie pmr. paham2 je la kan ~ and, dah jarang dpt guna lappy. klau dpt guna pun hal tertentu je. disebabkan hari nie hari jumaat, so, dpt la kelonggaran sikit. Anyway, ape kabar ? hehe. *brunaktnye* haaa.. anyway, i think, i want to post something.about my feeling. actually, nak luahkan perasaan je. firstly pasal kesihatan. serius kesihatan sentiasa tak mengizinkan tikah nak buat pape pun. nak jalan pun macam apatah. rase bengang kadang2 tibe2 je penyakit nie dtg menyerang. tapi, tikah tahu, betapa peritnya sakit nie, tikah bru 3 bulan kene. apa pulak perasaan org yg kene sakit seumur hidup ? lagi perit rasenye berbanding tikah. muhasabah diri ~

second, pasal perasaan ~ perasaan yang lama jugak mekar akhirnya rudum jugak akhirnya ~ sakit hati, kecewa, merana, terseksa, menangis, biase la tu. lol. heee. yg pasti, setiap kejadian pasti ada hikmahnya~ ye dok ? heee.. lupakan yg ini. k, thirth, pmr ~ wuuu,, dah sedia maklum kan ? hurmm.. trial pmr nak dekat dahh.. so, kene la usaha lebih sikit. ohh.. by the way, nak terima kasih kat kawan sebenarnya. 

firstly, terima kasih ambil berat psl aku, bile aku sedih kau mesti tenangkan aku, kau dengar je celoteh aku, kau tahu bile aku nak nangis, kau tahu bile aku start nak hilangkan stres aku, haha. kau mmg terbaik ~ terima kasih jadi kawan aku. aku pun x thu mcm mane kau bleh berkawan ngan aku. sbb aku nie pelik. ramai org kata aku pelik. kau sedar kan ? tapi still, kau x peduli semua tu, bagi kau, aku kawan gila2 kau. ada time aku senang and susah. kau kata kawan ngan org yg gila2 nie best. haha. best la sangat~ aku x thu mcm mane nak luahkan semua nie. just blog nie je la dpt aku luahkan. aku x dpt nak luahkan secara depan2. kau paham2 je la aku. ego. oh, klau aku x de nanti an, kau jaga diri au. klau kite dah x de jodoh nak ketemu lagi ke kan ? heee... sekali lagi terima kasih jadi kawan aku. atau lebih tepat lagi, sahabat. hurmm.. :)

actually x thu kenapa tikah jadi mcm nie. tibe2 nak luahkan semuanya. tapi x semua. ada simpan2 skit. secret still be a secret. hurmm. i just want to say, don't judge me if you don't know me. and, please let me be in happiness world. not in sad world. i hate to cry, sad, dissappointed. hurm. and, don;t break my heart. please. im begging. k dah emosi. jika dapat membantu dengan komen sila lah. sangat memerlukan ketenangan. stres yg teramat sgt. that's all for today. Assalamualaikum. :) 

oh2, lagi satu, nak tunjuk something, 
comel tak ? haha, me and my cousin. and by the way, ade kwn kata mata ku sepet. adakah ia benar ?ia menjadi sepet bile tikah tersenyum je kan ? ==' hahaha

Friday, May 3, 2013

Busy Time ~

Hye, Assalamualaikum all :) Haha, mcm la org ziarah sgt kite punye blog nie kan ? *touching* Lol, jangan nak menggedik tikah -.- Haha, k2, korang ape kabar ? sihat ? Anyway, sorry dah lame x post. busy ~ ~.~ Busy with what ? :o mesti pelik kan ? Haha, okey, i will tell you :*

  • Siapkan Kerja Kursus Geografi (kkg)  
  Hoho, cam ne tu ? tikah dgr cer, sekolah laen dpt siapkan lama kan ? untung la korang ~ kiteorg, hnye diberi masa 1 bulan je k, 1 BULAN  Tapi x pe ~ tikah dah siap dah pun. malah sudah hantar tadi :3 #Suka
  

  • Peperiksaan Pertengahan Tahun (PPT)
Hoho, tadi dah start dah PPT.  Sebaik yang senang sikit. Maklum laaa, tak sempat pun nak belek buku or fail lama2 ~ nak siap + hantar KKG tu punye pasal, semua tak ditengok nya -.- Yang tak bleh bla nya, kene antar time rehat ! Tahu tak kenapa tikah cenggitu punye '!' tu ? Sebab, rehat kiteorg hnye 20 minit sahaja ~ and you know what ? duduk dewan tadi, time nak kutip kertas jawapan and soalan tu pun and dgr cikgu membebel dah ambik masa 15 MINIT !!! Gila, right ? Sebaik tadi sempat antar ~ hikhik :3 And kesian gile sape yang antar time balik . cikgu tak de kot. Kesian mereka. Kena tolak markah ~.~ 

  • Sakit 
Sakit ? Sakit apakah ? :o Lol, haha, sakit apa dirahsiakan okey ? sorry la, sape org terdekat je tikah bagithu :) Anyway, sakit nie dah lame. dekat 3 minggu dah. Doakan Tikah cepat sembuh k ? :) dan tabah menempuh dugaan :)

  • Sedang menyiapkan Kerja Kursus Sejarah (kks) 
Haaa, nampak di situ ? banyak wo pengorbanan yang diperlukan ~ lol, mcm la bnyk sgt. SPM lagi banyak masa perlu korbankan.. REMEMBER THAT, TIKAH !! KKS pulak, kene antar lepas cuti. Alhamdulillah ada juga la masa untuk kite study. Ye dok ? :)  


I Think, That All From Me. (Cewah, Jadi Orang Putih Pulak :3) Okay, itu je la buat masa ni. Doakan tikah bertahan selagi mampu k ? Tikah takut tak tertahan dek diri ini ;'3 Kuatlah wahai diri. Amin :)

Daaa semua.. Assalamualaikum ;)  

Monday, April 22, 2013

Sayang awak ! :*



Assalamualaikum semua ~ yeah, i'm coming again ~ hikhik ~ mcm nie k, Tikah nak terus terang nie, tikah gila sayang kat bff tikah nie. even bru kenal, tapi, terasa mcm rapat sangat. perangai pun 80% nak dekat sama dah. Tikah tak tahu kenapa, tapi, tikah senang kawan dengan dia. even, x pernah jumpa, just contact fb+ phone, tikah bersyukur la dapat jumpa die. perangai gila2 mcm tikah, tapi, die suke gelak kan tikah -.- haha, tapi, x pe. bukan selalu dapat jumpa kawan macam nie right ? Whatever it is, Nur Atikah Norazmi sayang Aisyah Syafiqah Ahmad Shauwal ! Thanks for everything

And tak lupa jugak pada achik ! Tikah gembira sepanjang perkenalan kita yang singkat nie. even, achik dah nak pergi jauh, achik still boleh skodeng2 tikah right ? haha, pun boleh kan ? Muhammad Al-Faqrullah Muhammed Al-Farhan thanks for everything ! sayang achik ! haha, terima kasih kerana hadir dalam hidup kami walaupun hanya sebentar. okey ? Dah kat sane tu, jgn lupa kami, okey ? :) 

And2 ! Tikah sayang awak tuuu,, Tadi ada la orang niee,, die sedih kite x post ape2 kat blog nie psl die, haaa,, orang tu, nama dirahsiakan, umur semua, dirahsiakan, tapi, die tahu tikah tujukan kat die, I LOVE YOU ! :D

   Haaa, that's all from me today. Nite, Assalamualaikum. :*

SAYANG AWAK ! :*

Saturday, April 20, 2013

Terkenang ~





Hyee.. Assalamualaikum semua.. Lama tak post something kan blog kan ? sorry dear. thun nie busy sikit. macam2 keje ade -_-" jawatan yg disandang+bkal pmr lagi kan ? Haaa,, nampak kn gambar di atas ? woo, sape tu ? haha, that's me. Nur Atikah Norazmi. Tu gambar tahun lepas actually, sje je post, haha. comel an ? :D lol, persn je lebih -.- haha, kite post gmbr nie pun sbb ade org puji lawa. hehe :D 

Eh, anyway, best kan cite nie ? 
kan kan kann ?? Gila Glamor cite nie kann ? Ramai gile mention cite nie kat twitter. Lagi2 time hri yg disiarkan iaitu hri jumaat ! haha, kite pun minat cite nie jugak :D glamor tuu,, and, hensem kan laki tu ? kwn asyik sebut je mamat tu hensem. ye laaaa... mamat nie hensem. pokok aku macho. :P haha, k, dah merepek di situ, itu je la dapat dipost untuk kali nie, sorry tau dah lame gile x post pape. anyway, semoga hari mu sentiasa ceria di kelilingi orang yang kamu sayangi. Amin ! :D

Assalamualaikum <3

Monday, February 25, 2013

Hye, I'm Back ! xP [Setia Hujung Nyawa]



Assalamualaikum.. Hye semua ~ :D Apa khabar ? Haaa... dah tgk kan tajuk tu ? lama bebenor ehhh x buat post ! adush ! rindu wooo ~ xP Haha,, korang rindu ika tak ? Rindu ? Eh, k, perasan xP Hehehe,, Apa2 pun, Ika nak mintak maaf, k ? Dah lama kan x buat post ? :( Sorry ekk,, dulu, hampir 2 bulan jugak internet tenat, bile dah sihat tu, ingatkan nak buat post, but, asyik ngan fb je, mane nak dpt post kan? -_- hehe,, sorry2,, slalu on kat phone, memey eh kan ? xP 

Haaa.. kali nie, Ika nak post pasal kejadian lama lah ek ? Tak de bende nak story lah :( heee,, tapi x pe,, kite ade cerita sensasi nie ! walaupun dah lama, actually, x de lah lama mane, hehe,, Semua peminat Setia Hujung Nyawa kan ? Sape tak minat ? Kalau ada x minat tu,, tipu ehh.. cerita sweeettt tuuu ~ Haha, even Budak HOT kat friend list Ika kat fb pun still mention psl cerita tu. Best kan cerita tu ? Sape x puas hati ending die mcm tu ? sape nak lagi ? angkat tangannn !!!! >.< Haha, semua nak die punye sambungan kan ? :3

                                                  Buku Novel SETIA HUJUNG NYAWA ! >.<

 Hurmm,, actually, Ika selalu terlepas cerita nie. sedih.. :'( tapi, tak de mase pulak nak tgk semua, nie pun, tgk mane yg sempat je, tapi, EPISOD AKHIR mana boleh miss wooo ~~ Haha,, Kadang2, terasa cerita nie melalut jugak. bnyk yg x paham, bnyk die potong an ? kalau korang perasan lah. tapi, cerita nie sgt memberi pengajaran pada kita. iaitu ? 'Lelaki yang BAIK, hanya untuk perempuan yang BAIK, Manakala, Lelaki yang JAHAT, hanya untuk perempuan yang JAHAT' Percaya tak ? Harus lah kan ? :) 


 Eh, bleh pulak PMR candidates nie on9 ek ? haha, Nie, post pun, sebab rase bersalah + rindu kat korang !! haha, mengarut je kan ? lol, dah lame x post, x pe lah kan ? ;) korang nak tahu tak ? Ika rindu+sayang kat korang ~ percaya tak ? :O *Muahhhh*

Eh, Zain dengan El sweet kan ? Jeles lah :( Haha,, nampak tak keburukan ika di situ ? kecik2 dah pandai gini -_- haha, x pe, sekali-sekala... ?? :P Hehehe.. Ape2 pun, Doakan Ika ek untuk PMR tahun nie ? PMR Last Candidates tu ! xP Eh, perasan tak ? Buruk nya perangai Ika, thu nak PMR, still online ? APAKAH ? -_- Hahaha, luangkan masa bersama blog ~ lol :P Okey lah, sampai sini je lah Ika post. Minggu depan nak UP1. x check ape2 agi -_- Hahaha, gempak tak ? :D k, Bye korang, Assalamualaikum. 

                                                                                 Comel kan dorang ? :*

                                                                                       Sweet kan ? :*
                                                                                  

Lot of Love. Nur Atikah Norazmi :*