about me

Monday, February 25, 2013

Hye, I'm Back ! xP [Setia Hujung Nyawa]



Assalamualaikum.. Hye semua ~ :D Apa khabar ? Haaa... dah tgk kan tajuk tu ? lama bebenor ehhh x buat post ! adush ! rindu wooo ~ xP Haha,, korang rindu ika tak ? Rindu ? Eh, k, perasan xP Hehehe,, Apa2 pun, Ika nak mintak maaf, k ? Dah lama kan x buat post ? :( Sorry ekk,, dulu, hampir 2 bulan jugak internet tenat, bile dah sihat tu, ingatkan nak buat post, but, asyik ngan fb je, mane nak dpt post kan? -_- hehe,, sorry2,, slalu on kat phone, memey eh kan ? xP 

Haaa.. kali nie, Ika nak post pasal kejadian lama lah ek ? Tak de bende nak story lah :( heee,, tapi x pe,, kite ade cerita sensasi nie ! walaupun dah lama, actually, x de lah lama mane, hehe,, Semua peminat Setia Hujung Nyawa kan ? Sape tak minat ? Kalau ada x minat tu,, tipu ehh.. cerita sweeettt tuuu ~ Haha, even Budak HOT kat friend list Ika kat fb pun still mention psl cerita tu. Best kan cerita tu ? Sape x puas hati ending die mcm tu ? sape nak lagi ? angkat tangannn !!!! >.< Haha, semua nak die punye sambungan kan ? :3

                                                  Buku Novel SETIA HUJUNG NYAWA ! >.<

 Hurmm,, actually, Ika selalu terlepas cerita nie. sedih.. :'( tapi, tak de mase pulak nak tgk semua, nie pun, tgk mane yg sempat je, tapi, EPISOD AKHIR mana boleh miss wooo ~~ Haha,, Kadang2, terasa cerita nie melalut jugak. bnyk yg x paham, bnyk die potong an ? kalau korang perasan lah. tapi, cerita nie sgt memberi pengajaran pada kita. iaitu ? 'Lelaki yang BAIK, hanya untuk perempuan yang BAIK, Manakala, Lelaki yang JAHAT, hanya untuk perempuan yang JAHAT' Percaya tak ? Harus lah kan ? :) 


 Eh, bleh pulak PMR candidates nie on9 ek ? haha, Nie, post pun, sebab rase bersalah + rindu kat korang !! haha, mengarut je kan ? lol, dah lame x post, x pe lah kan ? ;) korang nak tahu tak ? Ika rindu+sayang kat korang ~ percaya tak ? :O *Muahhhh*

Eh, Zain dengan El sweet kan ? Jeles lah :( Haha,, nampak tak keburukan ika di situ ? kecik2 dah pandai gini -_- haha, x pe, sekali-sekala... ?? :P Hehehe.. Ape2 pun, Doakan Ika ek untuk PMR tahun nie ? PMR Last Candidates tu ! xP Eh, perasan tak ? Buruk nya perangai Ika, thu nak PMR, still online ? APAKAH ? -_- Hahaha, luangkan masa bersama blog ~ lol :P Okey lah, sampai sini je lah Ika post. Minggu depan nak UP1. x check ape2 agi -_- Hahaha, gempak tak ? :D k, Bye korang, Assalamualaikum. 

                                                                                 Comel kan dorang ? :*

                                                                                       Sweet kan ? :*
                                                                                  

Lot of Love. Nur Atikah Norazmi :*