about me

Monday, April 22, 2013

Sayang awak ! :*



Assalamualaikum semua ~ yeah, i'm coming again ~ hikhik ~ mcm nie k, Tikah nak terus terang nie, tikah gila sayang kat bff tikah nie. even bru kenal, tapi, terasa mcm rapat sangat. perangai pun 80% nak dekat sama dah. Tikah tak tahu kenapa, tapi, tikah senang kawan dengan dia. even, x pernah jumpa, just contact fb+ phone, tikah bersyukur la dapat jumpa die. perangai gila2 mcm tikah, tapi, die suke gelak kan tikah -.- haha, tapi, x pe. bukan selalu dapat jumpa kawan macam nie right ? Whatever it is, Nur Atikah Norazmi sayang Aisyah Syafiqah Ahmad Shauwal ! Thanks for everything

And tak lupa jugak pada achik ! Tikah gembira sepanjang perkenalan kita yang singkat nie. even, achik dah nak pergi jauh, achik still boleh skodeng2 tikah right ? haha, pun boleh kan ? Muhammad Al-Faqrullah Muhammed Al-Farhan thanks for everything ! sayang achik ! haha, terima kasih kerana hadir dalam hidup kami walaupun hanya sebentar. okey ? Dah kat sane tu, jgn lupa kami, okey ? :) 

And2 ! Tikah sayang awak tuuu,, Tadi ada la orang niee,, die sedih kite x post ape2 kat blog nie psl die, haaa,, orang tu, nama dirahsiakan, umur semua, dirahsiakan, tapi, die tahu tikah tujukan kat die, I LOVE YOU ! :D

   Haaa, that's all from me today. Nite, Assalamualaikum. :*

SAYANG AWAK ! :*

Saturday, April 20, 2013

Terkenang ~





Hyee.. Assalamualaikum semua.. Lama tak post something kan blog kan ? sorry dear. thun nie busy sikit. macam2 keje ade -_-" jawatan yg disandang+bkal pmr lagi kan ? Haaa,, nampak kn gambar di atas ? woo, sape tu ? haha, that's me. Nur Atikah Norazmi. Tu gambar tahun lepas actually, sje je post, haha. comel an ? :D lol, persn je lebih -.- haha, kite post gmbr nie pun sbb ade org puji lawa. hehe :D 

Eh, anyway, best kan cite nie ? 
kan kan kann ?? Gila Glamor cite nie kann ? Ramai gile mention cite nie kat twitter. Lagi2 time hri yg disiarkan iaitu hri jumaat ! haha, kite pun minat cite nie jugak :D glamor tuu,, and, hensem kan laki tu ? kwn asyik sebut je mamat tu hensem. ye laaaa... mamat nie hensem. pokok aku macho. :P haha, k, dah merepek di situ, itu je la dapat dipost untuk kali nie, sorry tau dah lame gile x post pape. anyway, semoga hari mu sentiasa ceria di kelilingi orang yang kamu sayangi. Amin ! :D

Assalamualaikum <3