about me

Friday, May 3, 2013

Busy Time ~

Hye, Assalamualaikum all :) Haha, mcm la org ziarah sgt kite punye blog nie kan ? *touching* Lol, jangan nak menggedik tikah -.- Haha, k2, korang ape kabar ? sihat ? Anyway, sorry dah lame x post. busy ~ ~.~ Busy with what ? :o mesti pelik kan ? Haha, okey, i will tell you :*

  • Siapkan Kerja Kursus Geografi (kkg)  
  Hoho, cam ne tu ? tikah dgr cer, sekolah laen dpt siapkan lama kan ? untung la korang ~ kiteorg, hnye diberi masa 1 bulan je k, 1 BULAN  Tapi x pe ~ tikah dah siap dah pun. malah sudah hantar tadi :3 #Suka
  

  • Peperiksaan Pertengahan Tahun (PPT)
Hoho, tadi dah start dah PPT.  Sebaik yang senang sikit. Maklum laaa, tak sempat pun nak belek buku or fail lama2 ~ nak siap + hantar KKG tu punye pasal, semua tak ditengok nya -.- Yang tak bleh bla nya, kene antar time rehat ! Tahu tak kenapa tikah cenggitu punye '!' tu ? Sebab, rehat kiteorg hnye 20 minit sahaja ~ and you know what ? duduk dewan tadi, time nak kutip kertas jawapan and soalan tu pun and dgr cikgu membebel dah ambik masa 15 MINIT !!! Gila, right ? Sebaik tadi sempat antar ~ hikhik :3 And kesian gile sape yang antar time balik . cikgu tak de kot. Kesian mereka. Kena tolak markah ~.~ 

  • Sakit 
Sakit ? Sakit apakah ? :o Lol, haha, sakit apa dirahsiakan okey ? sorry la, sape org terdekat je tikah bagithu :) Anyway, sakit nie dah lame. dekat 3 minggu dah. Doakan Tikah cepat sembuh k ? :) dan tabah menempuh dugaan :)

  • Sedang menyiapkan Kerja Kursus Sejarah (kks) 
Haaa, nampak di situ ? banyak wo pengorbanan yang diperlukan ~ lol, mcm la bnyk sgt. SPM lagi banyak masa perlu korbankan.. REMEMBER THAT, TIKAH !! KKS pulak, kene antar lepas cuti. Alhamdulillah ada juga la masa untuk kite study. Ye dok ? :)  


I Think, That All From Me. (Cewah, Jadi Orang Putih Pulak :3) Okay, itu je la buat masa ni. Doakan tikah bertahan selagi mampu k ? Tikah takut tak tertahan dek diri ini ;'3 Kuatlah wahai diri. Amin :)

Daaa semua.. Assalamualaikum ;)