about me

Friday, June 21, 2013

sekian lama menunggu ~

Assalamualaikum. Hye. sorry dah lame x update blog. sangatlah busy. thun nie pmr. paham2 je la kan ~ and, dah jarang dpt guna lappy. klau dpt guna pun hal tertentu je. disebabkan hari nie hari jumaat, so, dpt la kelonggaran sikit. Anyway, ape kabar ? hehe. *brunaktnye* haaa.. anyway, i think, i want to post something.about my feeling. actually, nak luahkan perasaan je. firstly pasal kesihatan. serius kesihatan sentiasa tak mengizinkan tikah nak buat pape pun. nak jalan pun macam apatah. rase bengang kadang2 tibe2 je penyakit nie dtg menyerang. tapi, tikah tahu, betapa peritnya sakit nie, tikah bru 3 bulan kene. apa pulak perasaan org yg kene sakit seumur hidup ? lagi perit rasenye berbanding tikah. muhasabah diri ~

second, pasal perasaan ~ perasaan yang lama jugak mekar akhirnya rudum jugak akhirnya ~ sakit hati, kecewa, merana, terseksa, menangis, biase la tu. lol. heee. yg pasti, setiap kejadian pasti ada hikmahnya~ ye dok ? heee.. lupakan yg ini. k, thirth, pmr ~ wuuu,, dah sedia maklum kan ? hurmm.. trial pmr nak dekat dahh.. so, kene la usaha lebih sikit. ohh.. by the way, nak terima kasih kat kawan sebenarnya. 

firstly, terima kasih ambil berat psl aku, bile aku sedih kau mesti tenangkan aku, kau dengar je celoteh aku, kau tahu bile aku nak nangis, kau tahu bile aku start nak hilangkan stres aku, haha. kau mmg terbaik ~ terima kasih jadi kawan aku. aku pun x thu mcm mane kau bleh berkawan ngan aku. sbb aku nie pelik. ramai org kata aku pelik. kau sedar kan ? tapi still, kau x peduli semua tu, bagi kau, aku kawan gila2 kau. ada time aku senang and susah. kau kata kawan ngan org yg gila2 nie best. haha. best la sangat~ aku x thu mcm mane nak luahkan semua nie. just blog nie je la dpt aku luahkan. aku x dpt nak luahkan secara depan2. kau paham2 je la aku. ego. oh, klau aku x de nanti an, kau jaga diri au. klau kite dah x de jodoh nak ketemu lagi ke kan ? heee... sekali lagi terima kasih jadi kawan aku. atau lebih tepat lagi, sahabat. hurmm.. :)

actually x thu kenapa tikah jadi mcm nie. tibe2 nak luahkan semuanya. tapi x semua. ada simpan2 skit. secret still be a secret. hurmm. i just want to say, don't judge me if you don't know me. and, please let me be in happiness world. not in sad world. i hate to cry, sad, dissappointed. hurm. and, don;t break my heart. please. im begging. k dah emosi. jika dapat membantu dengan komen sila lah. sangat memerlukan ketenangan. stres yg teramat sgt. that's all for today. Assalamualaikum. :) 

oh2, lagi satu, nak tunjuk something, 
comel tak ? haha, me and my cousin. and by the way, ade kwn kata mata ku sepet. adakah ia benar ?ia menjadi sepet bile tikah tersenyum je kan ? ==' hahaha