about me

Sunday, April 6, 2014

Hai

Assalamualaikum. Hai. Dah lama tak post apa2 kan? wuu. Maaf. Busy lately. Bnyk sgt benda terjadi. Bnyk sgt kenangan tercipta. Haha. Ohh. Lupa nak bgithu. Saya sudah pindah sekolahh. Heee. Kolej Vokasional. Ambil jurusan akauntan. Kenapa pindah? sejujurnya dah lama rasa nak pindah. Tunggu saat je dan Alhamdulillah dah pindah. About 2 bulan 3 minggu dah kat sana. And guess what? Ika duduk asramaa. Hahaha. Benda tu mmg tak disangka-sangka. Sbnrnya terpaksa. Tapi ada la jugak rasa nak duduk asrama tu mcm mane kan.. and now still lagi rasa mcm bukan budak asrama. Lol. Persekolahan start pkul 8 and hbis pkul 5. Mmg pek gila masaa. Lepas je hbis persekolahan tu, gi padang for softball. Wuu. Lepas solat isyak bru ada masa free. Letih tak letih ha kau. Kat sana susah pulak nak tido. Haiyo. Mmg ah. Paling lewat pernah tido kat sana pkul 3. Ada jugak tak pernah tido. Tak dpt tido punya pasal. Baru2 nie ada perlawanan persahabatan dgn kv sultan abdul samad kat banting. Best la jugak. Bru thu mcm mane permainan sebenar walaupun masih samar-samar nak bermain mcm mane. Paling sedih sorang je kidal kat pemain perempuan. Haha. Mintak tolong lelaki yg kidal la sikit2. Sebaik semua sporting. Kat sana bleh tahan ramai jugak kawan2. Dah 2 bulan lebih kat situ tak mungkin tak de kawan kan? haa. Macam2 benda dah terjadi. Oh oh. Hri jumaat hritu ada roadrun and ika dapat num 15! haha. Dapat medal. Tak sangka wo. Dah makin gemuk dah ika. Sedih. Ingatkan tak dapat num. Alhamdulillah dapat. Sblum nak balik asrama nie, last but not least, love you. Haha. To someone actually. Sedih tak dpt contact mcm dulu dah. But nevermind. Rindu akan berputik sentiasa di hati ini. Cewah. Haha. Sekian dri ika. Assalamualaikum. Have a nice day.
Baju sofbol. 
Medal. 

Softballer xD